in

Bethesda sprema nešto veliko na E3 2018 sajmu

Iz izdavačke kuće Bethesda potvrdili su nam kako će i ove godine održati svoju konferenciju povodom E3 sajma, što znači da definitivno imaju nešto za predstaviti.

Bethesda Softworks je jedna od onih izdavačkih kuća koja za 2018. godinu nema mnogo najavljenih igara. Tu je tek Quake Champions koji je već dostupan kroz Early Access, a njihovi ostali studiji prošle su se godine istrošili uz TES Legends, Prey, The Evil Within 2 i Wolfenstein II. No, čini se kako Bethesda definitivno ima nešto značajno za predstavljanje jer su rezervirali (inače skupu) konferenciju povodom E3 sajma.

Bethesda će svoje adute za E3 sajam predstaviti 11. 06. u 3:30 po našem vremenu. Bit će im to četvrta konferencija u zadnje četiri godine, a sve će se uživo prenositi na Twitchu, YouTubeu, Twitteru i Facebooku.

Prethodnih godina Bethesda je svoj program centrirala oko velikih franšiza kao što su Fallout i Doom, a ove godine možda je došao red na Elder Scrolls. Hoćemo li napokon dočekati najavu Skyrimovog nasljednika ili Bethesda ipak planira otkriti nešto sasvim novo? U ovom trenutku to znaju samo oni.