in

The Last of Us Part I sad se može isprobati prije kupnje – ako imate pretplatu

Sony ima dobro razrađenu taktiku – nakon što je gledatelje zainteresirao serijom The Last of Us, sada ih želi pretvoriti igrače te im avanture Joela i Ellie prodati u interaktivnom obliku. Tu postoje dvije opcije – PS4 verzija igre za 20 eura ili prerađena PS5 verzija za 80 eura.

Razlika u cijenama je velika, neki će reći veća nego razlika u samim igrama. Ako ništa, sada barem u oba slučaja prije kupnje možete provjeriti koja vam verzija igre više odgovara. Ili bolje rečeno – je li “prerada” vrijedna 60 eura više od remastera.

Naime, The Last of Us Part I za PS5 od sada je dostupan za isprobavanje u sklopu pretplate na PlayStation Plus Premium. Pretplatnici mogu zaigratisveukupno 120 minuta igre od njezinog samog početka.

Treba naglasiti kako s trial verzijom zapravo preuzimate cijelu igru, što je ujedno i dobra i loša stvar. Dobra stvar je da ju ne morate preuzimati ponovno ako se nakon isprobavanja odlučite za kupnju. Međutim, kako streaming igara za PS5 još uvijek nije omogućen, za isprobavanje trebate preuzeti oko 70 gigabajta podataka.