in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Procurile snimke završne beta verzije Diablo 4

Gaming

Snimke beta verzije igre Diablo 4 objavljene su online nakon pokretanja zatvorenog testa.

Posljednja faza testiranja igre trebala bi biti povjerljiva, što znači da igrači ne bi trebali javno pričati o tome ili dijeliti snimke, ali više korisnika odlučilo je to učiniti ove sedmice objavljujući gameplay online.

Sudionici beta verzije mogu isprobati niz sadržaja koji će biti dostupan nakon što igrači završe Diablo 4 kampanju. To uključuje Nightmare Dungeons, Whispers of the Dead, Fields of Hatred, Paragon Boards i najnoviju opciju igre – Helltide.

“Odlučili smo fokusirati zatvorenu beta verziju na ponude završne igre Diablo IV iz nekoliko razloga”, naglasio je Blizzard prošli mjesec.

“Cijela priča o povratku Lilith u Sanctuary nije nešto što bismo željeli pokvariti prije izlaska – igrači će doživjeti Sanctuary nakon kampanje tokom zatvorene beta igre. Također, mnogima je završna igra njihov omiljeni aspekt Diabla. Želimo osigurati da bude zadovoljavajuća i bez nedostatka izazovne raznolikosti koju možete iskusiti u mnogim sesijama igranja ubijanja demona”, dodao je.

Beta verzija završne igre može se igrati na PC-u, Xbox Series X/S, Xbox One, PS5 i PS4, uz cross-play i cross-progress za sve podržane platforme, prenosi VGC.

Trailer pogledajte OVDJE.