in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Željno iščekivani Battle Royale SUPER PEOPLE izlazi u ranije

Rani pristup

Nakon što je beta faza testiranja SUPER PEOPLE-a privukla više od 4 miliona ljudi, igra se konačno sprema lansirati u ranom pristupu i donosi novu klasu likova, nekoliko besplatnih skinova i turnir s ogromnim nagradama.

Kako prenosi VGC, Igra je također dobila grafičko ažuriranje (što znači da je sada prva javno dostupna DLSS 3 igra) koristeći NVIDIA Reflex za isporuku kvalitetne grafike.

Demolisher je moćan vojnik sa sposobnostima koje uključuju bacač granata s ramena i eksplozivni RC automobil koji se može prišuljati neprijateljima. Također, samo mjesec dana, Wonder People dijeli besplatne skinove u igri popularnih streamera Shroud, iitzTimmy i chocoTaco igračima koji dostignu nivo 20.

Kako biste prešli na nivo 20, imate priliku sudjelovati u nizu sedmičnih misija u kojima ćete morati dovršiti devet misija (sa 3 misije koje se otkrivaju svake sedmice tokom tri sedmice) kako biste dobili nagradu za kostim.

Možete pronaći verziju za rani pristup igrici SUPER PEOPLE putem Steama – besplatna je za igranje i sada je dostupna širom svijeta.

Video pogledajte OVDJE.