in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nova pjesma Eda Sheerana inspirirana Pokémonima bit će predstavljena u Pokémon Scarlet and Violet igri

Gaming

Nova pjesma Eda Sheerana inspirirana Pokémonima bit će prikazana u Pokémon Scarlet and Violet, najavljeno je.

Pjesma, koja je danas dobila muzički video s klasičnim Pokémonima kao što su Pikachu, Charizard i Snorlax, pojavit će se u igri kasnije ove godine, iako nije poznato u kojem svojstvu.

Iako se nekima ovo može činiti kao čudna suradnja, Grammyjem nagrađivani muzičar tvrdi da je doživotni obožavatelj Pokémon franšize.

Uoči Pokémon svjetskog prvenstva u Londonu ranije ove godine, Ed je snimio poruku za prisutne. U prošlosti je također javno govorio o tome kako je cijelu noć bio zaglavljen na željezničkoj stanici tokom svojih prvih dana turneje, a kako bi prekratio vrijeme igrao je Pokémon Red na Game Boy Color devet sati neprekidno.

“Igrao sam Pokémone od svoje osnovne škole”, rekao je pjevač u izjavi.

“Ja i moj brat imali smo različite verzije igrica i zajedno smo razmjenjivali Pokémone sve dok svako nije završio svoj Pokédex. Volio sam karte, ali igre su ono u čemu sam se izgubio. Volio sam cijeli svijet koji su stvorili. Odvraćalo me od svega ako su se u mom životu/školi događale negativne stvari koje sam želio izbjeći. Bio je to svijet u koji sam mogao pobjeći i od tada sam ga igrao. Iako sada imam 31 godinu, još uvijek posjedujem isti Game Boy Color i igram Pokémon Yellow ili Silver u avionima i vozovima kad sam na turneji. Velika je čast dodati pjesmu u igru ​​Pokémon i snimiti nostalgični video.”

“Rad sa superzvijezdom kao što je Ed bilo je ostvarenje sna za nas u Pokémonu”, dodao je Kenji Okubo, predsjednik Pokémon Company International.

“Svi smo mi njegovi veliki obožavatelji i, ne samo da je bilo zadovoljstvo raditi s njim, nego i njegova autentična ljubav prema svemu što je Pokémon zaista blista. Yuichi Kodama napravio je fantastičan posao hvatanja osjećaja čiste dječje radosti, osjećaja avanture i unutar videa. Njihovo iskreno obožavanje Pokémona čini ovu suradnju doista posebnom i jedva čekamo vidjeti obožavatelje Pokémona i ljubitelje muzike kako pjevaju uz Celestial. Nadam se da se svi također vesele uživanju u stazi kasnije ove godine u igrama Pokémon Scarlet i Pokémon Violet.”

Sljedeći unosi u seriji, Pokémon Scarlet & Violet, bit će objavljeni u novembru i omogućit će do četiri igrača da zajedno slobodno istražuju otvoreni svijet.

Ranije ovog mjeseca Nintendo je najavio planove za lansiranje posebnog izdanja Switch OLED konzole s temom Pokémon Scarlet & Violet, prenosi VGC.

Nintendo Switch OLED Pokémon Scarlet & Violet Switch Edition konzola bit će lansirana 4. novembra uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 359,99 USD.