in

Ovih pet igrica za Android možete u narednih par dana skinuti potpuno besplatno

Dobre vijesti za sve koji vole da igraju igrice na svom telefonu, a ne vole da ih plaćaju.

Ako s vremena na vrijeme volite da igrate igrice na vašem telefonu, obradovaće vas činjenica da ovih pet možete da u narednih nekoliko dana skinete potpuno besplatno.

The Lost Lands: Dinosaur Hunter

U opisu ove igrice piše: “Susretnite se sa živom dinosaurima koji su izumrli prije nekoliko stotina miliona godina”.

Pretpostavljamo da su umjesto susreta zapravo mislili potpuno uništenje istih širokim arsenalom vatrenog oružja.

Bez obzira na terminologiju, ova igra je besplatna još nekoliko dana.

The Ball Reach

Ova igrica bi se najlakše mogla opisati kao donekle svedenija verzija Super Monkey Balla s dodatnim šiljcima i odvratnom paletom boja, ali – besplatna je i to je sve što je važno.

Dungeon Defense

Dungeon Defense se na prvi pogled čini kao blesava varijanta “Tower Defensea” koja ispod pixel-art grafike krije zapanjujuću količinu sadržaja.

Hrpa specijalnih napada, jednostavna premisa i dobra stara pikselasta grafika samo su šlag na tortu činjenici da Dungeon Defense još kratko vrijeme možete skinuti potpuno besplatno.

Hitman Sniper

Hitman Sniper uspješna je mobilna verzija popularnog akcijsko-egzekutorskog serijala koji je stvorio Io Interactive. U Hitman Sniperu radite upravo ono što naslov nalaže: posmatrate situaciju sa sigurne udaljenosti, pratite cilj i u pravom trenutku povlačite obarač.

TA: Little Red Riding Hood

Ova predivno ilustrovana bizarna verzija Crvenkapice besramno krade koncept koji je prije pet godina predstavila japanska kompanija Ponos. Rotirajući krugovi među kojima se krećete pažljivim biranjem trenutka skoka i dalje su zabavni kao što je bilo u Mr. Ninji, ali hej – ako više volite gotičke Crvenkapice ispred pikselastih nindži, samo naprijed!