in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) God of War: Ragnarok – objavljen je novi trailer!

Otkriveni su i novi načini igre kao i novi, fancy kontroler

God of War: Ragnarok je od nas udaljen samo nekoliko mjeseci, a upravo je dobio sočan novi trailer pun gameplaya i detalja priče, koji prikazuje čak i malo borbe sa samim Thorom.

Trailer je otkriven tokom State of Play prezentacije, zajedno sa najavom za ograničeno izdanje God of War: Ragnarok tematskog DualSense kontrolera.

Zahvaljujući traileru konačno imamo dublji pogled na odnos između Kratosa i Atreusa, nekih od protivnika sa kojima će se suočiti (uključujući džinovsku meduzu?) i kako se nordijski bog Tyr može uklopiti u sve to, navodi IGN.

Trend u cijelom traileru je da Atreus čuva tajnu od svog oca, a njegov otac prati njegov put iako ne razumije kuda ih vodi, kao i da se pita da li je sudbina zaista obavezujuća. Trailer također prikazuje Kratosa kako se bori na raznim novim lokacijama, uključujući bujnu šumu kao i onu koja izgleda kao svemir.

Novi potezi su takođe prikazani prikazani u traileru i iste možemo vidjeti tokom Kratosovog pohoda. Trailer kulminira uvidom u borbu za koju smo svi znali da dolazi, a Kratos se suočava sa Thorom.

S druge strane, kontroler Limited Edition ima plavo-bijeli dizajn sa parom vukova koji zavijaju. Bit će dostupan za pretprodaju od 27. septembra i to prije lansiranja zajedno sa Ragnarokom 9. novembra.

Video pogledajte OVDJE.