in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Tekken 8 je zvanično otkriven!

Elegantni trailer nam je pružio prvi pogled na novog borca

Tekken 8 je zvanično otkriven, nakon najave prošlog mjeseca.

Najavljen na PlayStation State of Play prezentaciji, trailer je prikazao nekoliko boraca koji se žestoko bore na kiši. Iako je najavljen samo za PlayStation 5, došlo je do promjena te je tako sada potvrđen za Xbox Series X|S i PC preko Steam-a.

Iako trailer može izgledati kao unaprijed napravljen bioskopski snimak, post na PlayStation blogu direktora igre Katsuhiro Harada objašnjava da zapravo pokazuje snimke prikazane u realnom vremenu na PlayStation 5. To ne znači da je to direktna igra, ali Harada kaže da je snimak zapravo preuzet direktno iz verzije Tekken 8 priče koja je u toku.

“Tekken je oduvijek bio poznat po dramatičnim unaprijed prikazanim filmovima iz svog režima priče“, kaže Harada, objašnjavajući da će dinamički talasi i tornada u pozadini biti stvarni efekti koji se koriste u fazama tokom borbi, prenosi IGN.

Novi Tekken projekat je prvi put predstavljen na EVO-u prošlog mjeseca, ali ovo označava njegovo zvanično otkrivanje. To će biti prva nova glavna Tekken igra još od Tekken 7 iz 2017. godine.

Video pogledajte OVDJE.