in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) U eFootballu-u još uvijek nedostaje nekoliko velikih PES modova

Uprkos tome što je igra dva puta lansirana

Kompletna verzija eFootball-a je konačno objavljena, ali još uvijek nedostaju PES modovi koji su godinama bili dio serijala.

Master League, Team Play, Co-Op, Match Lobby, i Edit nedostaju u 1.0 verziji koja bi trebalo da pretvori igru u punu verziju, nakon prethodnog stanja koje je Konami nazvao ”u osnovi demo”.

Ovi modovi “nažalost neće biti u v1.0.0”, objavio je zvanični Twitter nalog (ispod). “Molimo vas za strpljenje dok ne budu spremni,” stoji u objavi.

Master League je PES mod u kojem su igrači u ulozi menadžera i počinju sa najosnovnijim timom i od njega prave svoju verziju super tima. Ovo je veoma poznat mod za PES serijal, ali izgleda da mu Konami pridaje manji značaj u eFootball-u.

Odsustvo Match Lobby-a (koji omogućava igračima da kreiraju online sobe u kojima mogu da igraju sa svojim prijateljima) i Co-Op takođe ograničavaju mogućnost igranja sa drugima po kojima je PES postao poznat. Razvojni tim je prošle sedmice rekao da rade na tome da ”povrate poverenje” igrača nakon katastrofalnog lansiranja prošlog oktobra, i da novi update donosi nekoliko poboljšanja prethodne verzije eFootball-a..

Vjerovatno najveći dodatak dolazi u vidu Dream Team moda, prethodno poznatog kao Creative Team, koji omogućava igračima da kombinuju igrače koje kreiraju sa realnim fudbalskim zvijezdama i formiraju njihov savršeni tim.

Konkurencija što prije treba da dođe u sportske simulacije jer je posljednjih godina progres u ovom žanru gotovo da ne postoji, prenosi IGN.