in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nove slike Starfielda navodno su procurile na internet

Ovo je posljednja u nizu slika rane verzije igre Bethesda

Čini se da su procurile nove slike za koje se tvrdi da su iz Starfielda iz 2018.

Kao što je objavljeno na subredditu r/StarfieldAlliance, slike pokazuju ono što se čini kao baza, kao i ono što je vjerovatno lik igrača koji to istražuje izvana.

Ovo je posljednja u nizu slika koje su procurile iz slične nedovršene gradnje.

Najnovije slike možete vidjeti putem Reddita – OVDJE.

Javnost tek treba vidjeti dubinski pogled na igranje Starfielda, ali vjerovatno će se ovo otkriti tokom Microsoftovog ljetnog događaja o kojem se mnogo priča.

Iako su vijesti o naslovu bile spore, Bethesda je stalno objavljivala videozapise za programere koji istražuju znanje igre.

Pod nazivom ‘Into the Starfield: Made for Wanderers’, najnoviji video prikazuje uvid u proces razvoja od režisera igre Todda Howarda, direktora dizajna Emila Pagliarula, glavnog dizajnera misija Willa Shena i glavnog umjetnika Istvana Pelyja.

U videu raspravljaju o stvaranju realističnih likova i NPC-ova koji se mogu igrati, kao i o različitim frakcijama kojima se igrači mogu pridružiti.

Bilo iz perspektive pripovijedanja ili iz perspektive igranja, Bethesda nastoji oblikovati svoj novi imid

Iskoristivši snagu tehnologije sljedeće generacije i izgrađen na potpuno novom Creation Engineu 2, Starfield vas vodi na putovanje kroz svemir dok nastojite odgovoriti na najveći misterij čovječanstva, prenosi VGC.