in , ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Stiže nova usluga: PlayStation 3 igre su se počele pojavljivati u PS5 storeu

Sony najavljuje nove projekte

Igre za PlayStation 3 počele su se pojavljivati u trgovini PlayStation 5, usred sugestije da bi Sony mogao predstaviti daljnju podršku za “kompatibilnost unatrag”.

Kada tražite PS3 igru u PS5 trgovini, popis bi trebao usmjeriti igrača prema verziji igre za PlayStation Now, međutim, Dead Or Alive 5 prikazuje cijenu od 7,99 funti. Brojni korisnici na društvenim mrežama izvijestili su da su vidjeli slične liste za igre Bejeweled i Prince of Persia za PS3 The Forgotten Sands i The Two Thrones, svaki sa drugačijim cijenama.

U vrijeme objavljivanja, korisnici nisu mogli kupiti PS3 igru u trgovini PS5.

Popisi su se pojavili nakon otkrića patenta, koji je podnio arhitekt sustava PS5 Mark Cerny pod naslovom “kompatibilnost unatrag korištenjem lažnog sata i kontrole fine frekvencije”.

To je naravno navelo mnoge da nagađaju da je Sony konačno razvio rješenje za starije naslove i da bi uskoro mogao proširiti podršku za PS5 kompatibilnost unatrag. Također, ova novost stiže nakon izvještaja Bloomberga iz decembra, u kojem se tvrdi da PlayStation priprema konkurentsku uslugu Xbox Game Pass.

Očekuje se da će se nova usluga lansirati za PS4 i PS5 ovog proljeća i da će biti strukturiran na tri razine plaćanja.