in

Electronic Arts ima neke odlične praznične ponude na Originu

Electronic Arts nastoji popraviti svoj imidž krajem 2017. godine tako da na Originu nudi hrpu igara s popustom od 75% i više.

Nije pretjerano reći da je Electronic Arts u očima gamera imao jako lošu godinu. Od kontroverzi Mass Effect Andromede preko zatvaranja Visceral Gamesa do afere sa Star Wars Battlefrontom II, EA je mnogima postao žrtveni jarac i glavna sprdnja industrije videoigara. Velika izdavačka kuća još će se neko vrijeme nositi s posljedicama svojih poslovnih poteza, no za kraj 2017. odlučili su pridobiti igrače na PC-u atraktivnim sniženjima.

Na Originu su tako počela praznična sniženja koja uključuju brojne igre, čak i one koje su stare svega mjesec dana. S obzirom na fijasko Battlefronta 2 i NFS Paybacka, ne čudi što se te igre već sada prodaju u pola cijene – za 30 eura. Međutim, ako vam je i to previše, ima tu i igara za koje doista vrijedi izdvojiti traženi novac, pogotovo ako niste pretplaćeni na Origin Access.

Primjerice, odlični Titanfall 2 košta 15 eura, Dragon Age: Inquisition u GOTY izdanju možete nabaviti za 12 eura, a sve tri Crysis igre u paketu doći će vas samo 10 eura. Mirror’s Edge Catalyst – igra stara godinu i pol – sada košta pet eura, što je sasvim pristojna cijena za ono što ta igra nudi.