in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Pokazala statistika: Igrači Mass Effecta preferiraju muškog vojnika Sheparda

BioWare

BioWare je objavio dosadašnju statistiku igrača u Mass Effect: Legendary Edition te otkrio s kakvim to Shepardom ljudi najčešće igraju.

Mass Effect: Legendary Edition dostupan je već duže od dva mjeseca. Iako ne znamo koliko je igrača ponovno ili prvi put krenulo u svemirsku avanturu, imamo zato neke specifične statistike o njihovim odlukama. Dio tih vezan je za spoilere pa nemojte gledati donju sliku u ako niste upoznati s pričom Mass Effect igara. Mi ćemo se zato držati standardnih statistika, naglašava Hcl.hr.

Na primjer, do sada je 68% igrača odabralo mušku verziju Sheparda, dok je s kapetanicom igralo tek nešto manje od trećine igrača. Uvjerljivo najpopularnija klasa za Sheparda bila je Soldier, nju je igralo 40% igrača. Sljedeća najpopularnija specijalizacija je Vanguard, a najmanje je popularan Engineer.

52% igrača Shepardu je odabralo porijeklo Zemljanina, a psihološki profil bio je dosta izjednačen – 44% za survivor te 43% za War Hero. Jedna od zanimljivijih statistika je ta što igrači baš i nisu bili blagonakloni prema novinarima u igri te ih je 68% udarilo novinarku šakom u lice.