in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Kako izgleda Resident Evil 1 kao pucačina iz prvog lica?

Horor igra

Osoba nadimka MoonGlint koja trenutno radi na horor igri VIGIL pohvalila se na internetu svojim uspješnim projektom portanja Resident Evil 1 Remake verzije u Unreal Engine 4.

Da neke osobe imaju žicu i talent koji vrijedi za desetoricu drugih pokazuje nam svježi primjer MoonGlinta – osobe zadužene za nadolazeći horor naslov VIGIL i osobe zaslužne za uspješni port Resident Evil 1 Remakea iz 2002. godine na Unreal Engine 4.

Kako sam navodi, Resident Evil mu je jedna od najdražih igara pa je odlučio napraviti nešto po tom pitanju i dovesti je u stanje vrijedno 2021. godine. Za sada su tretman dobili samo neki dijelovi igre, ali iako ne planira remake za cijelu igru možemo očekivati još neke dionice.

Bez obzira na to, kako navodi Hcl.hr,  dosadašnji rezultati su impresivni pa osim poboljšane grafike i tekstura, ovdje imamo bolje osvjetljenje, post-processing efekte, dinamične 3D modele i mogućnost prebacivanja kamere iz fiksnog kuta u perspektivu prvog lica.

Jednom kada sve bude gotovo, moći će se zaigrati ovaj remake, a možete i pogledati njegovu službenu Ko-fi stranicu i vidjeti novosti za sve što je trenutno aktivno od projekata.