in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Windows 11 daje 10 dana da se predomislite i vratite na desetku

Deset dana da se predomislite

Kako stoji na službenoj Microsoftovoj stranici, imat ćemo deset dana nakon nadogradnje sustava na Windows 11 da se predomislimo i bezbolno vratimo na Windows 10.

Zadnjih dana vruća je tema nadolazeći operativni sustav Windows 11, koji bi nam između ostalog trebao donijeti neke nove tehnologije korisne igrama. Naravno da su ljudi znatiželjni pa postavljaju svakakva pitanja, a na službenoj Microsoftovoj stranici imamo odgovore na ona najčešća.

Među njima je i jedno zanimljivo pitanje koje glasi: Ako mi se nakon nadogradnje ne svidi Windows 11, mogu li se vratiti na Windows 10? Odgovor je: „Da. Nakon što instalirate nadogradnju na Windows 11, imate 10 dana tokom kojih se možete vratiti na Windows 10 te zadržati datoteke i podatke koje ste prebacili u novi sustav. Nakon tih 10 dana morat ćete izraditi sigurnosnu kopiju svojih podataka i provesti „čistu instalaciju“ natrag na Windows 10.“

Mislim, nismo ni očekivali da se nećemo moći vratiti na stari operativni sustav, ali dobro je znati da imamo period u kojemu nije potrebno raditi ponovnu instalaciju kako bi se vratili, prenosi Hcl.hr.