in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Final Fantasy 9 dobiva svoju animiranu seriju

Nije za odrasle

Francuska tvrtka Cyber Group Studios u suradnji sa Square Enixom donijet će animiranu seriju koja cilja na mlade između 8 i 13 godina.

Još jedna u moru gaming ekranizacija ovaj nam put dolazi iz svijeta Final Fantasya 9, koji će dobiti svoju animiranu TV seriju. Kako prenose portali kidscreen i RPGSite, sam početak produkcije planiran je krajem ove ili početkom iduće godine. Ovog pothvata prihvatila se iskusna francuska tvrtka Cyber Group Studios, a ako vam to ne ulijeva neko povjerenje, cijeli projekt nadgledat će i Square Enix.

Ipak, ovdje se neće raditi o klasičnom japanskom anime stilu za odrasle koji biste očekivali od Square Enixa, s obzirom da je serija ciljana na mlađe gledatelje od 8 do 13 godina, dok se i sama francuska tvrtka bavi produkcijom sadržaja namijenjenog djeci. Samim time logičnije je bilo za očekivati da će ekranizaciju doživjeti upravo Final Fantasy 9, koji je, s obzirom na neke druge nastavke, tematikom ipak nešto “lakši” za predočiti dječjem uzrastu.

Da bi cijela stvar mogla ispasti prilično dobra, ohrabruje i činjenica da su Square Enix i Cyber Group Studios već ranije surađivali na serijskoj adaptaciji njihove Mini Ninjas igre.

„Počašćeni i s puno entuzijazma ulazimo u ovu suradnju s našim prijateljima iz Square Enixa. Prilika u kojoj možemo doseći široku publiku postojećih fanova, a sada i novih uključujući i djecu, predstavit će veliki izazov, no ujedno i razlog više da budemo iznimno ponosni oko toga”, poručili su iz Cyber Group Studiosa, nadodajući da se raduju ovom projektu uz svo dužno poštovanje prema Final Fantasy brendu.

Još uvijek doduše ne znamo ništa više od navedenog, navodi Hcl.hr, pa bi šira slika samog projekta možda mogla doći i od samog Square Enixa, koji se tek treba očitovati.