in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Call of Duty: Vanguard neće biti predstavljen ovog mjeseca

Black Ops: Cold War također je bio otkriven znatno kasnije

Čini se kako će sljedeći Call of Duty slijediti primjer prošlogodišnjeg Black Ops Cold Wara te će biti najavljen kasnije ovoga ljeta.

Slijede nam dani s hrpom najava i ne bi bilo nezamislivo da se neko ponada premijernom prikazu sljedeće igre iz serijala Call of Duty, navodno podnaslova Vanguard. Znamo ipak da ćemo tu igru igrati u jesen 2021. Međutim, prema saznanjima novinara s portala VGC, ne trebamo se tome nadati.

Ako je vjerovati njihovim informacijama, sljedeći će Call of Duty biti predstavljen tek kasnije ovog ljeta, i to ne na sajmu nego kroz Warzone. S obzirom da su na taj način ostvarili dobar rezultat s Black Ops Cold Warom, prilično je jasno zašto to žele ponoviti. Black Ops: Cold War također je bio otkriven znatno kasnije nego je to do tada bila Activisionova praksa. Prethodnih smo godina najave novih Call of Duty igara obično dobivali u petom ili šestom mjesecu, dok smo prošle godine čekali kraj osmog mjeseca da bismo vidjeli BLOPS CW.

Tada je razlog bio CoD: Warzone koji je bio lansiran u trećem mjesecu 2020. No, iako je to sada igra koja je na tržištu već duže od godinu dana, Activisionov zadatak više nije samo otkriti ono što donosi novi Call of Duty, nego i kako će se buduća igra uklopiti s Warzoneom. S obzirom da je Vanguard igra WW2 tematike, čini se da budućnost Warzonea donosi vraćanje kroz prošlost u doba Drugog svjetskog rata, prenosi Hcl.hr.