in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ovogodišnja GOG ljetna rasprodaja donosi popuste na preko 3000 igara

Uključuju igru i DLC sadržaj

Do 28. juna možete pregledavati poveću ponudu igara koje se nalaze na rasprodaji te gledati i da još jeftinije prođete ako kupite neki od pripremljenih paketa koji uključuju igru i DLC sadržaj.

Ako ne znate kako biste ispeglali karticu ili općenito potrošili novce, možete baciti oko na GOG ljetnu rasprodaju i dodatno sebi popuniti knjižnicu igara. Vjerujemo kako sebi možete među 3400 naslova pronaći nešto što vas zanima ili već duže vremena želite odigrati. Vrijedi i spomenuti kako određene igre imaju sniženje i do 90%.

GOG će svakih 48 sati pripremati pakete igara koje uz bazni naslov sadrže i DLC dodatke pa se i tako može proći jeftinije. Na popustu ima i igara koje su izašle unatrag nekoliko mjeseci, a postoji i mogućnost većeg sniženja ako se kupi više igara.

Budući da je ponuda naslova poprilično šarolika, preskočit ćemo izdvajanje igara i samo vas uputiti na GOG stranicu ili otvorite Galaxy klijent ako ga imate. Čak ne morate niti žuriti s kupovinom jer rasprodaja traje do 28. juna pa imate dosta vremena za pregledavanje.