in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Prince of Persia: Sands of Time Remake nećemo igrati ove godine

Bez prikaza ove godine

Ubisoft je obavijestio fanove Prince of Persia serijala da ove godine za njih neće biti veselja. Ne očekujte ni prikaz prerade Sands of Timea za četiri dana.

Francuska tvrtka Ubisoft žele da gledatelji njihovog programa povodom E3 sajma imaju jasnu viziju oko toga što će vidjeti u prezentaciji, a što neće. Neke su igre još uvijek pod upitnikom, ali dva smo naslova već eliminirali. Kako prenosi Hcl.hr, nećemo vidjeti ništa o serijalu The Division, a sada je rečeno da neće biti ni prikaza igre Prince of Persia: Sands of Time Remake.

Prerada kultnog Princa prikazana je u jesen 2020. i nije naišla na dobre reakcije. Igra je potom odgođena do daljnjeg, a sada je raščišćeno i to da istu ne trebamo očekivati prije 2022. godine.

Ubisoft Forward emisija, koja će biti emitirana 12. juna u 21 sat, fokusirat će se na tri igre: Far Cry 6, Riders Republic i Rainbow Six Extraction. Nisu isključene najave novih igara, ali ne očekujte mnogo po tom pitanju jer Ubisoft već ima čitav niz igara u razvoju o kojima već godinama nismo čuli skoro pa ništa, uključujući Beyond Good and Evil 2 te Skull & Bones.