in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Postapokaliptični Golf Club Wasteland stiže i na velike platforme

Uskoro

Dvodimenzionalna golf avantura koja se je može zaigrati na mobilnim uređajima, kasnije ove godine predstavit će nam postapokaliptičnu Zemlju i na ostalim gaming platformama.

Golf Club Wasteland može opisati kao pomalo neobična golferska avantura koja nakon mobilne verzije stiže i na ostale gaming platforme. Ovaj 2D naslov odvodi nas na postapokaliptičnu Zemlju kako bi odigrali partiju golfa i pri tome saznali zašto su ljudi napustili matični planet.

Svaka rupa će tako ispričati kratku priču, a za one koji žele biti maksimalno profesionalni, morat će se riješiti i zagonetke kako bi se pogodilo u što manje udaraca. Tako će nas u igri dočekati lokacije poput trgovačkog centra, muzeja, spomenika i ostalih sličnih mjesta.

Golf Club Wasteland imat će tri načina igranja. Story mod bit će za igrače koji se žele opustiti i uživati u ugodnim vizualima i soundtracku dok će Challenge Mode biti za ekipu koja želi u manje od tri udarca ubaciti lopticu u rupu. Za potpuni izazov bit će dostupan i Iron Mode u kojemu neće biti mjesta za pogrešku, objašnjava Hcl.hr.

Ovu neobičnu golf avanturu trebamo zaigrati od osmog mjeseca na PC-u, PlayStation platformama, Xbox platformama te na Nintendo Switchu. Dodatni plus je što će uz igru dolaziti soundtrack te strip koji će dodatno pojasniti priču o golferu Charleyu.