in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Overwatch 2 smanjuje broj igrača – igrat će se 5 na 5

Multiplayer

Blizzard je održao livestream Overwatcha 2, prikazavši nove mape i otkrivši veliku promjenu. Umjesto 6v6 mečeva na koje smo naviknuti, prebacujemo se na 5v5.

Iako Overwatch 2 neće biti nastavak u punom smislu (nove mape stići će i u prvi Overwatch), iz Blizzarda su otkrili kako je igra dizajnirana sa značajnom promjenom u PvP segmentu. Umjesto dosadašnjih šesteročlanih timova, Overwatch 2 preći će na timove s pet članova. Dakle, igrat će se 5v5 mečevi.

Ova se promjena morala odraziti i na klasama. Tenkovi tako više neće biti stacionarni štitovi, ali će imati reducirani knockback, Damage heroji kretat će se većom brzinom, a Support klasa obnavljat će si energiju ako nakon nekog vremena ne prime nikakvu štetu.

Promjene stižu i u modovima. Assault mod više neće biti dio kompetitivnog igranja. Push mod dobit će nekoliko novih mapa (uključujući nadolazeći Toronto). A kad smo kod novih mapa, otkriven je Monaco, odnosno Monte Carlo. Baš kao i stvarna kneževina, Monte Carlo je luksuzna destinacija na brdovitom terenu, a u Overwatchu će imati futuristički izgled, objašnjava Hcl.hr.

Još uvijek nema informacija kada bismo Overwatch 2 mogli zaigrati. Znamo samo da to neće biti 2021. godine, barem ne u cjelovitom obliku.