in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Prikazano 15 minuta gameplaya PS5 ekskluzive Ratchet & Clank: Rift Apart

Najdetaljniji prikaz akcijskog platformera

U sklopu nedavne emisije State of Play, razvojni tim Insomniac Games dao nam je do sada najdetaljniji prikaz akcijskog platformera Ratchet & Clank: Rift Apart.

Ratchet & Clank: Rift Apart jedna je od prvih igara koje su bile najavljene za PlayStation 5 konzolu i po svemu sudeći mnogima bi mogla biti prvi izbor za kupnju čim nabave aktualni PlayStation. Ranije ovoga tjedna dobili smo novi trailer za ovu igru i doznali ime novog igrivog lika – Rivet. Sada je pak objavljeno 15 minuta gameplaya s kraćim pregledom što sve možemo očekivati od igre.

Dakako, u prvom se redu ističe izvrsna prezentacija, no to nas ne bi trebalo čuditi jer je ekipa Insomniac Gamesa već demonstrirala zavidnu vještinu stvaranja kompleksnih prizora u svojim igrama. Dobili smo uvid u novo oružje – NegaTron Collider, zatim u procese mijenjanja dimenzija, a kratko i na zagonetke s Clankom, izazove u arenama, let na zmajevima i tako dalje.

Potvrđeno je također da će po prvi put u Ratchet & Clank serijalu biti prisutan fotografski mod, a demonstrirana je i sva sila podesivih opcija s kojima igra može postati pristupačna za razne profile igrača.