in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Neymar danas stiže u Fortnite

Niz izazova

Brazilski nogometaš Neymar Jr pojavit će se u Fortniteu s novim ažuriranjem kao prvi nogometaš u toj igri, a donosi i niz izazova.

Kako je krenulo, ne bi nas začudilo da plan B za tzv. Superligu bude odigravanje utakmica u Fortniteu. Neymar će tome utrti put sutra, kao prvi profesionalni sportaš koji se pojavio u toj igri. Bilo je ranije nogometnih suradnji u Fortniteu, ali Neymar ondje ne dolazi kao predstavnik svoga kluba ili države već kao nogometaš s imenom i prezimenom.

Neymar će se u igri pojaviti malo drugačije nego ostali likovi. Svakako, bit će dio Battle Passa – odnosno za njega ćete morati platiti da biste ga vidjeli. Otključat će ga se kroz posebni niz questova, a osim njegovog izgleda moći će se osvojiti Soccer Ball emote, Matador loading ekran, jaguar Strike Pickaxe i druge totalno nebitne stvari, objašnjava Hcl.hr.

Doduše, jedna je specifična. Takozvani Shhh emote poseban je jer Neymara pretvara u divljeg superheroja nalik Black Pantheru. Tome se niste nadali, zar ne?

Osim toga, u Fortnite Creativeu postojat će hub dobrodošlice na temu Pariza, a moći će se igrati i Neymar Jr kup da biste osvojili Neymarovu kopačku – stvarnu, u fizičkom obliku. Sve će to trajati od 28. aprila do 4. maja.