in , ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

PlayStation 5 (i PC) ekskluziva Godfall stiže i na PlayStation 4?

Dogovor bio da igra bude ekskluzivna za PlayStation 5

U bazi europske komisije za dobne rejtinge videoigara pojavio se unos igre Godfall za PlayStation 4 konzolu.

Sjećate li se onoga kad je Sony prije izlaska PlayStationa 5 govorio kako više neće raditi igre za stari PlayStation 4, ali su se “u zadnji čas” na kraju predomislili pa su Spider-Man: Miles Morales i Sackboy: A Big Adventure na kraju završili i na staroj platformi? Nešto slično vjerovatno će se dogoditi i s Godfallom – igrom koju pamtimo kao prvi potvrđeni naslov za PS5… i skoro ni po čemu drugome.

Prema bazama podataka europskog odbora koji daje dobni rejting videoigrama (PEGI), Godfall je na putu za PlayStation 4. Znalo se i ranije da ima ekskluzivnost na šest mjeseci, ali se smatralo da će se kasnije pojaviti u drugim trgovinama u slučaju PC verzije (koja je ekskluzivna za Epic Games Store) te na Xboxu, navodi Hcl.hr

Međutim, čini se kako je dogovor bio da igra bude ekskluzivna za PlayStation 5 radi marketinga – kako konzole, tako i same igre. U konačnici, ako Godfall dođe na PS4, sav marketing oko pravog “next-gen” iskustva zapravo pada u vodu – što su već ranije shvatili svi koji su igru zaigrali.

Stanje s igrama koje su dostupne samo na novim konzolama i nemaju verzije za stare trenutno je takvo da ih brojimo na prste – jedne ruke. PlayStation 5 od next-gen ekskluziva za sada ima Demon’s Souls, Destruction All-Stars i Returnal. Xbox Series konzole pak imaju The Medium.