in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Poznato kada na tržište stiže iPhone 13, očekuju se značajne promjene

Apple će navodno na jesen ove godine predstaviti iPhone 13 seriju, a iako je do izlaska ostalo još nekoliko mjeseci, već postoji nekoliko glasina o novom modelu.

Okvirni datum izlaska novog proizvoda bi trebao biti  24. septembar ili četvrti petak tog mjeseca kada Apple obično pokreće svoju novu seriju iPhonea i prikazuje druge proizvode.

Nadolazeći Appleovi pametni telefoni imat će poboljšani vijek trajanja baterije zahvaljujući svom učinkovitijem 5G modemu. Oba Pro modela imaju isti LTPO ekran s brzinom osvježavanja od 120 Hz i određenim poboljšanjima u sistemu kamere, javlja TechTimes.

Povratak Face ID-a i Touch ID-a

Govoreći o poboljšanju kamere, također se govori da će iPhone 13 mini i standardni iPhone 13 imati LiDAR senzor i novi način portretnog videozapisa.

Što se tiče dizajna, postoje glasine da će jedan od modela iPhone 13 imati potpuno besprijekoran dizajn, što znači da će osim porta za slušalice i Lightning port biti u potpunosti uklonjen.

Apple bi mogao vratiti i senzor otiska prsta na ekranu zajedno s Face ID-om. Da bi to učinila, kompanija navodno koristi novi optički senzor otiska prsta.

Ako je to istina, ovo bi bio prvi put da će Apple objaviti iPhone uređaj koji ima Touch ID i Face ID, a također navodno rade i na poboljšanju Face ID senzora.

Četiri verzije iPhonea 13

Na temelju glasina koje se vrte, postojat će četiri verzije iPhonea 13 temeljene na veličinama: počevši od iPhonea 13 mini koji je samo 5,4 inča, standardnog 6,1 inčnog iPhone 13 modela, drugog 6,1 inčnog uređaja za iPhone 13 Pro, i najveći model, 6,7-inčni iPhone Pro Max.

Cjenovni rang bi trebao biti kao i za iPhone 12, što znači da će varijante biti dostupne po cijeni od 699, 799, 999 i 1099 dolara.