in

Jesenska sniženja stigla na Steamu

Black Friday je pred vratima, a Steam je upravo otvorio svoju tradicionalnu jesensku rasprodaju koja je sa sobom ponijela i maštoviti Steam Awards.

Ponovno je došlo ono doba godine kada moramo sakriti svoje novčanike jer ćemo se u protivnom nakupovati raznih videoigara koje najvjerovatnije na koncu nećemo niti igrati. Svi vi dobro znate da pričamo o još jednoj rudni popusta na Steamu.

Od 22. pa sve do utorka, 28. 11. u 19 sati po našem vremenu, Steam nas poziva da sudjelujemo u jesenskim sniženjima, a moramo priznati da se lako nađu dobre ponude. Mjesec dana star Middle-earth: Shadow of War naći ćete na 40% popusta, The Witness je oko 20 KM, Dark Souls 3 možete imati za oko 40 KM, Wolfenstein 2 sa Season Passom oko 50 KM, NieR: Automata otprilike 45 KM, Fallout 4 GOTY izdanje vrijedi oko 35 KM, Divinity: Original Sin Enhanced Edition za oko 27 KM, Civilization VI oko 45 KM, Rise of the Tomb Raider za 20 KM.

Svakako, to je tek šačica odabranih igara, a kompletnu listu možete pregledati ovdje.

Treba istaknuti da Steam i ove godine namjerava podijeliti maštovite nagrade pobjednicima još uvijek svježe dodjele Steam Awards. Sve što se od vas traži jest da nominirate bilo koju igru koja je dostupna na Steamu u jednoj od trinaest ponuđenih kategorija.