in

LOVELOVE

300 Playstation 5 konzola inspirisanih PS2 dizajnom stiže u prodaju

Nezavisna kompanija SUP3R5 prodavat će ove sedmice 304 crne autentične Playstation 5 konzole rađene po uzoru na dizajn starijeg brata PS2.

Konzole se isporučuju i sa DualSense kontrolerom i koštat će $649, dok će vas dodatni 500 DualSense koštati $99. SUPE3R5 će otvoriti prednarudžbe 8. januara u 21h po našem vremenu na njihovom sajtu.

Potencijalni kupci će moći da kreiraju profil i sačuvaju svoje podatke na sajtu prije nego što prednarudžbe krenu kako bi se ubrzo postupak plaćanja a kompanija obećava da će se preduzeti mjere bezbjednosti za borbu protiv botova i preprodavaca.

Američka firma potvrđuje da će slati proizvode internacionalno, ali čak iako uspijete da rezervišete jednu konzolu, ne zna se tačno kad bi trebalo da je dobijete.

Kompanija očekuje da isporuka konzola i dodatne opreme krene u proljeće, ali veoma je moguće da će se datumi mijenjati u zavisnosti od dostupnosti. Možete da zatražite i povrat novca ali samo prije slanja narudžbi, mada se u slučaju neispravnih proizvoda mogu napraviti izuzeci.

SUP3R5 napominje da je kontroler rastavljen kao dio procesa konverzije, čime se poništava Sony-evo standardno pokriće garancije. U slučaju konzola to nije slučaj, tako da kupci ne bi trebali imati problema sa garancijom.