in

F1 2020 možete besplatno isprobati na konzolama

Na polovici smo aktuelne sezone Formule 1, dogodile su se neke stvari od historijskog značaja, a ako i sami želite ispisati svoju historiju u virtuelnoj Formuli 1, možete to učiniti i bez plaćanja.

Ovih dana kompanija Codemasters nudi priliku za besplatno isprobavanje njihove zadnje igre F1 2020. Isprobavanje je ograničeno samo za PlayStation 4 te Xbox One verzije igre, a nije određeno koliko će ova ponuda dugo trajati.

U bilo kojem slučaju, F1 2020 Free Trial ne donosi sve modove iz punog izdanja igre, ali omogućuje isprobavanje novog centralnog moda My Team u kojem možete stvoriti vlastitu F1 ekipu i preuzeti ulogu glavnog vozača te voziti Veliku nagradu Australije. Ako pak želite malo multiplayer akcije, možete u lokalnom multiplayeru zaigrati s drugim igračem u podijeljenom ekranu na stazi Austrian Red Bull Ring.

Puna verzija igre također se prodaje na popustu od 50%, a sav napredak ostvaren tokom isprobavanja možete prenijeti na puno izdanje. Verziju za PlayStation 4 potražite ovdje, a onu za Xbox One na ovom linku.