in

Avanture porodice Shelby: Od danas možete isprobati Peaky Blinders videoigru

Grafički elementi djeluju zanimljivo i upotpunjeni su odličnom muzikom sa šmekom perioda odigravanja radnje

Dok čekamo izlazak šeste sezone serije Peaky Blinders, u avanturama porodice Shelby moći ćemo uživati kroz zvaničnu Peaky Blinders videoigru koja je predstavljena danas.
Peaky Blinders Mastermind je igra studija FuturLab koji sarađuje sa kreatorom serije, Stevenom Knightom, kako bi svi elementi bili što vjerniji izvornom sadržaju. Ovo je igra s elementima rješavanja zagonetki, gdje ćete iz ptičije perspektive pratiti šest članova porodice Shelby, od kojih svaki posjeduje jedinstvene sposobnosti.
Kontrola nad svim karakterima vrši se istovremeno i od igrača se zahtijeva izuzetna pažnja tokom igranja sa uspostavljanjem saradnje između članova porodice i sposobnosti koje posjeduju zbog rješavanja problema i napretka kroz priču.
 
Igra je kreirana u stilu koji se odnosi na vješto razmišljanje protagoniste Tommyja, koji ne razmišlja ni o prošlosti, ni o budućnosti, već živi u trenutku, što će se vidjeti tokom igranja. Grafički elementi djeluju zanimljivo i upotpunjeni su odličnom muzikom sa šmekom perioda odigravanja radnje, za šta je zaslužan bend Feverist.
 
Peaky Blinders Mastermind po cijeni od 19,99 funti možete kupiti na ovom linku.