in

Rainbow Six Siege besplatan ovoga vikenda

Ubisoftova timska pucačina Rainbow Six Siege bit će besplatna za igranje ovoga vikenda, a ako vam se igra svidi možete je kupiti u pola cijene.

Krajem prošle sedmice, Blizzard Entertainment je najavio da će njihov hero shooter biti besplatan za isprobavanje ovoga vikenda, a čini se da Ubisoft nimalo ne želi zaostajati za američkim proizvođačem i izdavačem videoigara. Naime, ovoga vikenda ćemo osim Overwatcha besplatno igrati i Rainbow Six Siege.

Prije svega, besplatni vikend održat će se na sve tri platforme. Vlasnici Xbox One konzole će sa svojom Xbox Live Gold pretplatom igri pristupiti sutra u 8 sati ujutro, a PC igrači u 18 sati.

S obzirom na to da Sony ovoga vikenda ne traži da budete pretplaćeni na PS Plus, oni koji se igraju na PlayStationu 4 će se specijalcima ili otmičarima pridružiti istoga dana u 14 sati po našem vremenu.

Dalje, PC i PS4 verzija već vas sada čekaju za pre-load, a zabava će okončati u ponedjeljak, 20. 11. u 14 sati.

Naravno, ako se odlučite na kupnju Rainbow Six Siege naslova, isti će u određenom vremenskom razdoblju biti na 60 posto odnosno 50 posto popusta ako je kupujete za PC, a sav napredak koji ste ostvarili tokom vikenda bit će prenesen u punu verziju igre.