in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Pojavio se 18+ Hot Coffee mod za Red Dead Redemption 2

Glavni lik u salonu angažira usluge prostitutke, a njihove aktivnosti animirane su i popraćene zvukom

Rockstar je svojevremeno imao velikih problema jer su u GTA: San Andreasu ostavili dio koda interaktivne mini-igre spolnog općenja. Dolaskom PC verzije modderi su omogućili igranje te mini-igre kroz takozvani Hot Coffee mod, a pod istim je nazivom nedavno osvanula i modifikacija za Red Dead Redemption 2.

Modifikacija u single-player dijelu igre tako omogućuje da glavni lik u salonu angažira usluge prostitutke, a njihove aktivnosti animirane su i popraćene zvukom. Golotinje nema, a za mod se koriste sve animacije i zvukovi koji su već prisutni u samoj igri. Naprimjer, animacije koje se koriste su iz misije u kojoj se Arthur napije s Lennyjem.

Međutim, upitno je koliko će dugo Hot Coffee mod poživjeti jer je matična tvrtka Rockstara, Take-Two Interactive, autorima moda već poslala zahtjev da ga uklone. Prema njihovom viđenju, postojanje takvog moda krši niz pravila o korištenju igre. Nebitno što u cijeloj priči nema golotinje.

Autori moda još ga nisu uklonili i kažu da to ne namjeravaju učiniti, samo su se požalili kako je pomalo licemjerno da Rockstar smije uvrstiti prostitutke u svoje igre, ali kada netko napravi mod vezan uz njih onda se na to gleda kao na neprihvatljiv sadržaj.

Ipak, ekipu Take-Two Interactivea je lako razumjeti u tom slučaju jer imaju prethodnog iskustva s ovakvim stvarima. Situacija sa San Andreasom bila je malo drugačija, ali znate kako se kaže – ko se jednom opeče, puše i na hladno.