in

Stiže novih 45 minuta gameplaya za Cyberpunk 2077

Ovog vikenda održava se PAX sajam u Australiji, tačnije u Melbourneu, a tom prilikom svi posjetioci bi trebali dobiti priliku pogledati novih 45 minuta prikaza gameplaya za Cyberpunk 2077.

Novi gameplay će se javno prikazivati u tri navrata tokom vikenda, pa se može očekivati kako će jako brzo procuriti i na internet, sniman od strane gledaoca. Zbog toga se smatra da će uskoro nakon vikenda trebao biti i službeno pušteno na internet u punoj rezoluciji od strane CD-PR-a.

Također, developeri iz CD-PR-a nikad nisu potvrdili kako će Cyberpunk 2077 imati photo mode. Međutim, u nekoliko navrata su kroz intervjue dali naslutiti kako razmišljaju o tome, a sad je jedan post na Twitteru protumačen kao svojevrsna potvrda.

Na spomenutu objavu priloženi su i hastagovi “CaptureCyberpunk” i “PhotosFromNightCity” što je dodatna potvrda postojanja photomodea. Ako photo mode zaista bude prisutan, bit će to jedna od rijetkih prilika da se vidi vlastiti lik u igri. Naime, CDPR je donio čudnu odluku da sve cutscene budu prikazane isključivo iz prvog lica.