in

Najavljen Surviving the Aftermath, spiritualni nastavak Surviving Marsa

Paradox Interactive i Haemimont Games za iduću godinu pripremaju nastavak Surviving Marsa, a za sada je poznat samo naziv sljedeće igre u serijalu – Surviving the Aftermath. Više informacija o igri bit će dostupno 19. oktobra kada se održava PDXCON 2019.

Inače, za one koji nisu upoznati sa Surviving Marsom, riječ je o strateškom naslovu u kojemu se mora kroz uspješan menadžment organizirati gradnja i prosperitet kolonije na crvenom planetu. Novi naslov neće mijenjati jezgru igre, ali developeri imaju nove ideje s kojima žele eksperimentirati.

Nikhat Ali, glavni producent za novu igru kaže:

– Sa naglim rastom Surviving Marsa ove godine znali smo da imamo nešto posebno i željeli smo pronaći nove načine korištenja gameplay mehanika preživljavačkog menadžmenta. Surviving the Aftermath daje nam priliku eksperimentirati s tim mehanikama na nove i zanimljive načine za koje mislimo da će naši igrači voljeti.

Surviving the Aftermath igramo iduće godine na PC-ju, PlayStationu 4 te Xboxu One s time kako će igra biti uskoro dostupna u Early Access verziji na Epic Games Storeu te kroz Xbox Game Preview program.

Također, od 10. oktobra na Epic Games Storeu moći će se besplatno preuzeti Surviving Mars kako bi se igrači lakše mogli pripremiti za nastavak koji bi mogao imati neke veze sa svemirskom post-apokalipsom zbog kiše meteora.