in

Večeras će biti najavljen iPhone XS, saznajte kako pratiti prijenos uživo

Večeras u 19 sati po našem vremenu održat će se „Apple Special Event“, festival samohvale i otkrivanja novih iPhone uređaja.

Prijenos svega toga po prvi će se put u povijesti moći pratiti i na Twitteru, no ako ste Appleov čistunac, pratiti ga možete i na njihovoj službenoj stranici – pod uvjetom da koristite Safari ili Microsoft Edge ako ste na prljavim Windowsima.

Moguće je prijenos pratiti i s Firefox i Chrome, ali verzijama koje podržavaju MSE, H.264 i AAC kodeke.

Očekuje se da će Apple predstaviti tri nova modela iPhone mobitela, koji će po prvi put uhvatiti korak s ostatkom industrije i prijeći na OLED vrstu zaslona. Navodne informacije o jednom od modela već su procurile – zvat će se iPhone XS i dolazit će u dvama veličinama – 5.8 inča i 6.2 inča.

Prve slike uređaja prenijela je stranica 9TO5Mac. Osim novih iPhonea, Apple planira predstaviti i sljedeću generaciju svog pametnog sata. Međutim, nama će interesantnije biti vidjeti hoće li kompanija nastaviti dvogodišnju tradiciju i predstaviti neke zanimljive nove igre za svoje uređaje.

U prethodnim predstavljanjima najavili su igre Super Mario Run i Sky. Nadamo se da će niz nastaviti nečim zanimljivim, a da nije battle royale tematike.