in

Huawei predstavlja novi pametni sat Watch Ultimate

Huawei Watch Ultimate, najnoviji Huaweijev pametni sat, definitivno je napravljen za istraživače u srcu koji neprestano žele nadmašiti sami sebe, zadržavajući pritom luksuzni izgled i stil na kojem im mnogi zavide.

Počevši od 18. aprila kad je očekivani start lokalne prodaje ovog impresivnog komada tehnologije, lokalni potrošači mogu se i sami uvjeriti u sve inovativne tehnologije te luksuzne materijale izrade Watch Ultimate.

Huawei Watch Ultimate postavlja novu ljestvicu za pametne satove na tržištu s nizom inovativnih značajki i vrhunskim dizajnom i materijalima koji su korišteni za izradu ovog remek-djela. Izrađen od izdržljivih materijala kao što je vidljivo na vrhunskom kućištu od tekućeg metala na bazi cirkonija, Nano-Tech keramičkim okvirom i safirnim brojčanikom, ovaj pametni sat pruža luksuznu estetiku i inteligentne značajke. Watch Ultimate prilagođava se korisnicima u svim prilikama nošenja, počevši od bilo kakve avanture na otvorenom moru ili planini, pa sve do gala večeri na crvenom tepihu.

Tekući metal na bazi cirkonija, inovativni novi materijal koji se nalazi u vrhunskim luksuznim satovima i preciznim instrumentima, po prvi put dolazi do pametnih satova s upravo ​​Huawei Watch Ultimate. Njegova jedinstvena svojstva čine ga pogodnim za ekstremne aktivnosti jer je dovoljno otporan za nošenje na stjenovitim terenima, vrućim pustinjama, luksuznim večerama, kao i u svakodnevnom nošenju.

Huawei Watch Ultimate po prvi je put opremljen jedinstvenom postavkom s tri tipke, koja se često nalazi samo u tradicionalnim vrhunskim satovima što zorno predstavlja širinu funkcionalnosti sata, složenost izrade i poboljšano interaktivno iskustvo. Kao i sa svim Huawei nosivim uređajima, ovaj pametni sat bit će kompatibilan s Android i iOS uređajima.

Dizajniran kako bi prikazao Huaweijevu inovativnu tehnologiju, ima nadogradnju i prednost nad drugim pametnim satovima na tržištu u pogledu opcija za sportove na otvorenom, kao i proboj u performansama vodootpornosti. Dolazi u dva izdanja, Voyage Blue i Expedition Black, precizno dizajniranim da izraze različite osobnosti, hobije i preferencije, bez obzira koristi li se za svakodnevne poslovne ili formalne prigode ili u zahtjevnim avanturama.