in

Philips predstavlja novi prijenosni USB-C monitor

Philips Monitors predstavlja novi prijenosni monitor oznake 16B1P3302D. Monitor će biti pušten u prodaju kao dio hvaljene prijenosne serije monitora. Dizajnerski identitet te serije osvojio je nagrade na Product iF Design Awards te Reddotu 2021. godine

Poznat po svojoj prilagođenosti putovanjima, zahvaljujući laganom i prijenosnom dizajnu, Philips 16B1P3302D se sa svojim zaslonom od 15,6 inča (39,6 cm dijagonale) može lako staviti u aktovku ili ruksak. Osim toga, Dual USB-C prikazuje dva priključka na bočnoj strani monitora te se svaki USB-C kabel može se priključiti i koristiti istovremeno. Ovi priključci imaju nekoliko funkcija, kao što su punjenje, prezentiranje i postavljanje dual-screen setupa.

Philips 16B1P3302D čini On-The-Go urede više opremljene višekutnim postoljem koje se može naginjati od 0 do 90 stupnjeva te kutovima gledanja zaslona od 170/170 stepeni s IPS LED tehnologijom, idealnim za jednostavno gledanje s gotovo bilo kojeg kuta. S naglaskom na više personalizirano iskustvo, zaslon Philips 16B1P3302D također cilja na visoku kvalitetu slike sa svojom 16:9 Full HD rezolucijom i SmartImage tehnologijom za visokokontrastnu i optimiziranu sliku na ekranu.

Također, Philips 16B1P3302D opremljen je i EasyRead i LowBlue načinima rada kako bi se smanjilo naprezanje očiju i pružilo lako iskustvo čitanja. Uzimajući u obzir sve navedene značajke, ovaj monitor idealan je za svakoga tko želi poboljšati svoj prijenosni radni prostor, a istovremeno zadržati istu razinu udobnosti koja dolazi s tradicionalnim uredom.

Philips 16B1P3302D bit će dostupan za kupnju od marta ove godine i to po cijeni od 279 eura.