in

Predstavljamo bežične slušalice MeanIT TWS B50

MeanIT TWS B50 su bežične sušalice koje su vizualno skromnija verzija poznatih Appleovih AirPods slušalica.

Baš kao i raniji MeanIT-ovi proizvodi koje smo predstavili, i ove slušalice nude dobar omjer cijene i kvalitete i dobar su izbor za one koji za malo novca žele dobiti funkcionalan proizvod. B50 u nazivu predstavlja oznaku modela, a TWS je kratica za True Wireless Stereo, izraz koji označava potpuno bežične slušalice koje su povezane s mobitelom (ili drugim izvorom zvuka), ali i međusobno.

Po uzoru na već spomenute AirPads slušalice, i MeanIT TWS B50 dolaze u kutijici koja služi za njihovu pohranu i punjenje. Kutijica ima vlastitu bateriju koja slušalice može napuniti za nekoliko korištenja, a potom ju je potrebno spojiti na izvor struje i napuniti njezinu bateriju.

Nakon što se prvi put povežu u skladu s uputama, slušalice se automatski povezuju s mobitelom ili idrugim uređajem nakon vađenja iz kutijice, dok se veza prekida njihovim vraćanjem u kutijicu. Svaka slušalica ima i tipku, koja se može koristiti za preskakanje pjesama ili drugih zapisa, utišavanje i pojačavanje zvuka, kao i za javljanje ili odbijanje telefonskog poziva te nazivanje zadnjeg korištenog broja. Slušalice naravno imaju i mikrofon,  a metalni komad u dnu namijenjen je njihovom punjenju.