in

Ove biserne naušnice ujedno su slušalice

Sinergija nakita i gadgeta raznih vrsta nije neka novost, no najnovije slušalice proizašle iz tabora tvrtke Nova Audio osim toga donose ponešto novih tehnologija.

H1 audio naušnice imaju kopču, a moguće ih je koristiti na uobičajenom mjestu ili na gornjem dijelu uha. Osim pravih bisera, slušalice imaju ugrađena dva zvučnika, a koji koriste usmjeren prijenos zvuka u uši.

Nova Audio kaže da tehnologija dodaje ‘sloj zvuka’ vašem okruženju, omogućujući vam da čujete ono što se događa u okolini dok uživate u zvuku iz slušalica.

Unatoč tome što zvučnici ostaju izvan uha, Nova Audio kaže da njezina tehnologija usmjerenog zvuka sprječava druge ljude da čuju ono što slušate. Audio naušnice nude do 3,5 sata reprodukcije glazbe ili 2,5 sata razgovora koristeći četiri ugrađena mikrofona. Priložena kutija za punjenje, koja prikladno izgleda poput elegantne kutije za naušnice, omogućuje do tri punjenja, što ukupno čini oko 14 sati slušanja. Tu je i ugrađeni gumb na naušnicama koji omogućuje kontrolu reprodukcije i telefonskih poziva.

Audio naušnice dolaze u zlatnoj i srebrnoj boji po cijeni od 695, odnosno 595 eura.