in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Novi iPhone SE navodno će izgledati kao iPhone XR

Predviđanja

Ako je za suditi prema renderima koje je objavio leaker Jon Prosser, Appleov najjeftiniji mobitel konačno bi mogao promijeniti svoj dizajn. Naime, četvrta generacije iPhonea SE izgledat će kao iPhone XR iz 2018. godine.

To bi, dakle, značilo da će ljubitelji Appleove SE serije konačno dobiti notch, ali zato više neće imati home tipku i Touch ID. Sa stražnje strane navodno će se smjestiti samo jedna kamera, dok će korisnici moći izabrati novi iPhone SE 4 u crnoj (Midnight), srebrnoj (Starlight) i crvenoj (Product RED) boji.

Informacija o specifikacijama još nema, ali očekuje se da će iPhone SE 4 svakako imati bolji hardver. No, budući da je sadašnji model pogonjen A15 Bionic SoC-om, nagađa se da novi neće dobiti A16, već samo blago nadograđenu verziju kakvu imaju iPhone 13 Pro i iPhone 14.

Kako prenosi GSM Arena, novi iPhone SE vjerovatno će imati i više RAM-a, poboljšani senzor kamere te veću bateriju s podrškom za brže punjenja. Navodi se i kako bi Apple mogao iznenaditi korisnike, pa umjesto Lightning priključka staviti USB-C.