in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Kino u vlastitoj spavaćoj sobi? Moguće je!

Full HD projektor Magic Lamp

Kineska kompanija XGIMI predstavila je novi Full HD projektor Magic Lamp, koji ima višestruke mogućnosti korištenja. Ovaj stropni projektor ujedno je i stropna lampa koja će osvijetliti vašu sobu dok ne gledate filmove, a u njega je ugrađen i Bluetooth audio sustav s dva zvučnika i jednim subwooferom branda Harman Kardon.

Rasvjetna jedinica Magic Lampa je sastavljena od 176 Lumileds LED lampica smještenih u poluprozirno kućište i nudi vam pametno zatamnjivanje i različite opcije boja rasvjeta, kao i certifikat niskog plavog svjetla TÜV Rheinlanda.

Sam projektor je izrađen oko novorazvijenog optičkog sustava koji sadrži 0,33-inčni DMD čip.

Full HD (1920 x 1080) projekcijska jedinica može dati 1200 ANSI lumena svjetline i projicirati sliku dijagonale od 120 inča s udaljenosti od 1,86 m. Korisnici mogu podignuti ili spustiti projiciranu sliku po želji zahvaljujući mehanizmu za pomicanje osi od 32 stepena,.

Magic Lamp dolazi sa sustavom na čipu (SoC-om) MediaTek Smart Display koji sadrži četverojezgreni procesor, Mali grafiku i namjenski AI engine uz podršku od 4 GB RAM-a i 32 GB ugrađene memorije. Audio se isporučuje preko dva zvučnika od 8 W i subwoofera od 12 W, a tu je i podrška za Dolby Audio i DTS Virtual X.

Pametni projektor može funkcionirati i kao audiovizualni alarm koji će vas probuditi ujutro, a korisnici putem njega također mogu komunicirati i s digitalnim asistentom. Iako postoji jedan USB 2.0 priključak, uređaj je dizajniran za prijenos sadržaja preko 802.11ac Wi-Fi i Bluetootha 5.1, prenosi portal Vidi.

Zvučnik je zasad dostupan samo u Kini po cijeni 7.999 juana (oko 1.165 dolara), ali obzirom da ga kompanija prezentira na IFA 2022 sajmu u Berlinu, za očekivati je da će se ubrzo naći i u Europi.