in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Najnovija pretplata za Netflix stiže s velikim nedostatkom

Novi problemi?

Usluga za streaming sve je bliže uvođenju jeftinijeg plana pretplate koji dolazi s reklamama, a najnovije informacije o usluzi, doduše, ne zvuče dobro za one koji gledaju preuzete sadržaje.

Netflixova nadolazeća pretplata s reklamama možda nije najbolje rješenje za one koji gledaju emisije i serije u pokretu. Insajder Steve Moser otkrio je tekst unutar koda aplikacije na iPhoneu gdje piše ‘preuzimanja dostupna na svim planovima osim na Netflixu s reklamama’.

Ako gledatelji ne mogu preuzeti sadržaj na uređaj, to znači da neće moći gledati filmove ili serije dok nisu na internetu. Netflix nije potvrdio niti porekao odsutnost gledanja dok niste na internetu, rekavši TechCrunchu da je funkcija još u razvoju te da ništa nije sigurno.

Netflixov direktor i voditelj za sadržaje Ted Sarandos rekao je da nadolazeća opcija za pretplatu neće imati sve što i skuplje pretplate. Kompanija također sa studijima treba ugovoriti kako emitirati emisije i filmove s ugrađenim reklamama. Odsutnost mogućnosti reprodukcije bez interneta je, izgleda, jedan od razloga na koje Netflix korisnike želi navući da plaćaju skuplju pretplatu.