in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Predstavljen iPhone koji zaustavlja metak: Cijena prava “sitnica”

Neprobojni oklop

Prije nešto više od godinu dana, luksuzni brend Caviar predstavio je modificirane verzije iPhone 12 serije koje su uklonile sve module kamere (prednje i stražnje) za korisnike koji vode računa o privatnosti.

Sada je marka spremna s verzijom 2.0 koja na to dodaje neprobojni oklop BR-2 klase 2 koji proizvodi NPO TCIT – brand koji je specijaliziran za oklopna vozila i borbene helikoptere.

Stealth 2.0 iPhone 13 Pro/ Pro Max reklamiraju se kao dovoljno jaki da izdrže hitac iz pištolja, kao što je prikazano u videu u nastavku, te ostaju upotrebljivi nakon toga. Caviar također ima verziju izrađenu od titana visokog utjecaja za koju se također reklamira da izdrži metak iz pištolja, ali ta verzija nije toliko fokusirana na privatnost te je ostavila sva četiri senzora kamere netaknuta.

Kao i prethodni modeli serije Stealth, bit će proizvedeno samo 99 jedinica. Možete birati između iPhone 13 Pro ili Pro Max sa 128 GB ili do 1 TB prostora za pohranu. Najpristupačnija verzija je 6.370 USD (cca 5650 eura), dok je vrhunski 13 Pro Max s 1 TB pohranom 7.980 USD (cca 7100 eura). Ako imate dovoljno dubok džep I ako imate potrebu za nečim ovakvim, imajte na umu da telefon odbija samo dva metka i da ga drugi čini neupotrebljivim.

Inače ovo je kompanija koja se bavi “usavršavanjem” najboljih telefona današnjice kako bi ih prilagodila najzahtjevnijim kupcima. Neki od zanimljivijih uređaja su imali implementirane dijamante, fragmente dinosaura te razne druge jako skupe i jako rijetke materijale, prenosi GMSArena.