in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Preklopni iPhone mogao bi doći prije 2023.

Najavio Insider

Tehno analitičar Ming-Chi Kuo objavio je informacije o dolasku potencijalnog preklopnog iPhonea koji bi na tržište trebao stići za dvije godine.

Iako ovo definitivno nije prvi put da čujemo o preklopnom iPhoneu, najnovije informacije cijeloj ideju daju kakav-takav kredibilitet. Poznati analitičar Ming-Chi Kuo nedavno je investitorima rekao da Apple do 2023. planira izbaciti 8-inčni preklopni iPhone, prenose Engadget i MacRumors. Izvješće temeljeno na ‘istraživanju unutar industrije’ predviđa da Apple planira izbaciti 15 do 20 milijuna uređaja.

Kuo je potencijalni preklopni iPhone najavio još u martu, no najnoviji članci spominju dostavljače, komponente i još nekoliko detalja. Analitičar predviđa QHD+ fleksibilni OLED ekran kojeg će proizvesti Samsung Display, dok će kontroler zaslona doći iz Samsung Foundryja. Za kraj, tu su glasine o korištenju tehnologije srebrne nanožice koju će dostaviti TPK ‘zbog nekoliko prednosti nad Samsungovom Y-Octa tehnologijom’.

Izvješće je, podsjeća Engadget, vrlo špekulativno, što znači da i dalje postoji šansa da uređaj neće izaći.

“Uzmemo li u obzir da će konkurencija iz Kine tijekom te dvije godine izbaciti još hrpu preklopnih model’, postoji šansa da će inovacija i pojam premijskih uređaja postati sinonimom za preklopne smartfone”, kaže Kuo.