in

Iz koje česme će voda proteći najbrže: evo ša to govori o vama

Dobro pogledajte šare ispod svake česme i izaberite samo jednu, niz koju mislite da će voda najbrže proteći. Koji broj ste izabrali?

Ako ste izabrali broj 1

Možda niste najinteligentniji čovjek na planeti, ali imate intelekt razvijen u okviru prosjeka. Obično dajete kreativne odgovore, ali se ograničavate kada nešto treba da kažete glasno zato što ste nesigurni i plašite se ismijavanja. Veći uspjeh ćete doživjeti samo ako se oslobodite svog straha.

Ako ste izabrali broj 2

Nemate uvijek baš najpametnije ideje, ali, na sreću, znate kako da iz drugih izvučete najbolje i u tome je vaša moć. Cijenite atmosferu oko sebe i znate da potencijal drugih ljudi iskoristite za svoj lični uspjeh.

Ako ste izabrali broj 3

Vi ste jedinstveni teoretičar. Na žalost, drugi nemaju baš visoko mišljenje o vama, jer ne shvataju baš svi vaše ideje. Bez obzira na to, treba da radite na strategiji i saradnji, da maksimalno iskoristite intelekt koji posjedujete i da pokažete svoju efektivnost.

Ako ste izabrali broj 4

Slobodno se možete proglasiti genijalcem. Samo treba da se obratite pravim ljudima da bi se vaše ideje realizovale. Ne trošite svoje sposobnosti na nevažne aktivnosti. Aktivirajte mozak da radi za važnije stvari i koristite njegov maksimalni potencijal.