in

Na PlayStation 4 stiže Minecraft: Bedrock Edition?

Na stranicama trgovačkog lanca nedavno se pojavio Minecraft: Bedrock Edition za PlayStation 4. Igra je iz baze brzo uklonjena, ali ne prije nego su dežurni stražari interneta uspjeli primijetiti nekoliko ključnih informacija. Ako su te informacije istinite, novo izdanje Minecrafta stiže 10. decembra ove godine, bit će dostupno i u fizičkom izdanju, a velika je vijest da će omogućiti cross-play i na PlayStationu 4.

Naime, Minecraft za PS4 je jedina aktualna verzija igre s kojom se do dana današnjeg nije moglo igrati zajedno s igračima na drugim platformama. Čini se kako će se to uskoro promijeniti, a vijest bi mogla biti objavljena u emisiji State of Play koji je također najavljena za 10. decembar. Prema neslužbenim informacijama, za korištenje opcije cross-playa u PS4 verziji Minecrafta bit će potrebno imati Microsoftov račun.

Uz Bedrock Edition također će doći i neki pokloni: 700 tokena za virtualnu trgovinu, LittleBigPlanet Mash-Up Pack, Greek Mythology Mash-Up Pack, Skin Pack 1 te City Texture Pack.