in

Uskoro ćete moći pojasniti nekome zašto ga želite pratiti na Instagramu?

nstagram navodno radi na mogućnosti dodavanja razloga vašem zahtjevu za praćenjem kako bi korisnik koji vas ne poznaje dobio ideju o vama. Ovu je značajku prijavio Alessandro Paluzzi, koji je u prošlosti otkrio druge značajke Instagrama.

Navodna snimka zaslona značajke koju je podijelio onaj koji propušta sugerira da bi vam Instagram mogao dati mogućnost odabira između nekoliko opcija. “Odaberite razlog za dodavanje svom zahtjevu za praćenje. To pomaže osobi da zna tko ste”, stoji u pojašnjejnju.

Nema riječi o tome koje će to opcije biti ili hoće li korisnici dobiti opciju dodavanja prilagođene poruke. Za referencu, LinkedIn u vlasništvu Microsofta omogućuje vam dodavanje personalizirane poruke dok šaljete zahtjeve za povezivanje drugima na platformi.

Unatoč tome, značajka se dodaje popisu promjena na kojima tvrtka u vlasništvu Mete radi kako bi zaštitila korisnike od stranaca . Instagram je promijenio način rada zahtjeva za DM (izravne poruke) kako bi osigurao da ljudi koji vas ne prate mogu poslati samo jedan zahtjev za DM.