in

Stigao još jedan HTC telefon

Prije par dana predstavljen je HTC Wildfire E3 Lite u Africi. Sada je stigao još jedan telefon pod HTC brendom. Ovaj je nešto jači od naprijed navedenog. Radi se također o novom modelu iz Wildfire linije, a on nosi naziv HTC Wildfire E2 Play. Specifikacije telefona uključuju veliki ekran, Unisoc čip i četiri kamere na zadnjoj strani. Evo svih detalja.

Tako HTC Wildfire E2 Play posjeduje veliki 6,82-inčni IPS LCD ekran sa kapljicom pri vrhu. U ovoj kapljici smještena ja prednja kamera sa senzorom od 8 MP. Ekran stiže sa HD+ rezolucijom od 720 x 1640 piksela, omjera stranica 20,5:9. Stopa osvježavanja je standardnih 60 Hz, a svjetlina 450 nita.

Na poleđini ovaj telefon ima glavni senzor kamere od 48 MP, ultraširoki senzor od 5 MP, makro senzor od 2 MP i senzor za dubinu od 2 MP. Ove kamere se, zajedno s LED blicem, nalaze u pravougaonom izrezu.

HTC Wildfire E2 Play pokreće Unisoc T606 čip. On stiže u kombinaciji sa 8 GB radne memorije (RAM-a) i 128 GB prostora za unutrašnju pohranu. Tu je i utor za microSD karticu za proširenje memorije.

Iz kutije se telefon isporučuje sa Androidom 12.

Od ostalih značajki istaknut ćemo skener otiska prsta na zadnjoj strani, AI otključavanje licem, te 3.5 mm priključak za slušalice.

U ovom trenutku nisu poznati detalji o cijeni i dostupnosti telefona. Poznato je da će biti dostupan u dvije boje – plavoj i crnoj.