in

Besplatno se dijeli viteška igra iz Slovenije – Mordhau

Sjećate li se viteške multiplayer igre Mordhau? Lansirana je 2019. godine i kratko je ostvarila zapažen rezultat na Steamu gdje ju je u najboljim danima istovremeno igralo 60 tisuća igrača. Kasnije je interes za igrom značajno opao, što je trebao popraviti dolazak igre na konzole, s podrškom za cross-play. Međutim, to se još nije dogodilo.

Umjesto toga, Mordhau je osvanuo na Epic Games Storeu, gdje se u idućih tjedan dana dijeli potpuno besplatno. Iako je na Steamu ranije bio dostupan vikend besplatnog igranja, ovo je prvi put da se igra dijeli besplatno i da igračima ostaje u trajnom vlasništvu. A čisto informativno – u redovnoj prodaji košta 29 eura.

Nedavno je Mordhau dobio nove modove, među kojima i Sword Game, u kojemu se igračima mijenjaju oružja nakon svake uspješne eliminacije.

Mordhau na Epicu možete dodati u svoju kolekciju do idućeg četvrtka, 20. 4., u 17 sati. Osim te igre, besplatno se dijeli i pucačina s dinosaurima Second Extinction, ali po drugi put pa možda postoji šansa da ju već imate u kolekciji.