in

Ilon Mask komentarisao Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung je početkom ovog mjeseca predstavio Galaxy S23 seriju. Već su na internetu osvanule recenzije Galaxy S23 telefona, a mi već testiramo Galaxy S23 i Galaxy S23 Ultra. Jedan od najpoznatijih recenzenata MKBHD na YouTube-u je objavio svoje impresije Galaxy S23 Ultra telefona, a na Twitteru je podijelio i kratak videozapis. Zanimljiv je jedan komentar na njegovu objavu, odnosno zanimljivo je ko je komentarisao.

MKBHD je prije dva dana na Twitteru objavio videozapis na kojem demonstrira mogućnosti zumiranja Galaxy S23 Ultra telefona, a rezultati su impresivni.

Na taj videozapis komentar je ostavio poznati milijarder Ilon Mask  (Elon Musk). On je komentarisao “wow”, što znači da su ga zaista impresionirale mogućnosti ovog telefona. Na njegov komentar odgovorio je i službeni profil mobilnog odjela kompanije Samsung – Samsung Mobile.

S obzirom na uticaj koji ima Mask, sigurno je da je ovo odlična reklama za Galaxy S23 Ultra telefona, bilo da je zaista riječ o iskrenom komentaru ili možda već naručenom od strane Samsunga, što vjerovatno nikada nećemo saznati.

Samsung je ove godine posebnu pažnju posvetio kamerama Galaxy S23 modela. Naročito se to odnosi na Samsung Galaxy S23 Ultra. Ovaj telefon  ima četiri kamere na zadnjoj strani – glavni senzor od 200 MP f/ 1.7 + ultraširoki senzor od 12 MP f / 2.2 s vidnim poljem od 120 stepeni + telefoto senzor sa 3x optičkim povećanjem od 10 MP f / 2.4 + telefoto senzor od 10 MP sa 10x povećanjem f / 4.9.