in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Snimak je postao viralni hit na društvenim mrežama: Pas pojeo 2700 dolara, pogledajte reakciju gazdarice

Viralni hit

Pas je čovjekov najbolji prijatelj. Nekada su imali nešto drugačije uloge u našim životima, bilo da su lovili, tražili, čuvali ili spašavali, a danas ih gledamo kao članove porodice koje neizmjerno volimo i pazimo. No, svakome se barem jednom dogodi situacija u kojoj se naš omiljeni kućni ljubimac ponašao poput nestašnog djeteta koje ne zna šta radi, a pritom nas dovedu do ludila.

Jedan takav video zavladao je TikTokom. Naime, korisnica TikToka “KimKruk” objavila je video koji je jako brzo postao viralan. Njena labradorica ostavila ju je u suzama, a vjerujemo da bi i mnoge od nas.

Bila je gladna…

Naime, labradorica je na dva sata ostala sama te se uspjela dočepati hrpe novaca koja se nalazila na stolu. Potom je pojela i potrgala više od 2000 dolara u novčanicama, dok su komadići ostatka novca ostali razbacani posvuda po sobi. Njena vlasnica zaplakala od muke.

“Ko je želi?”, napisala je vlasnica uz snimku koja je pregledana čak 22 miliona puta. Naravno, javili su se brojni pratitelji.

Savjetovali su ju pratitelji

“Skupite sve dijelove, odnesite u banku pa objasnite situaciju. Trebali bi vam nekako pomoći”, “Pas je legenda”, “Znam da vas ovo frustrira, ali vaš pas je neprocjenjiv i obožava vas”, samo su neki od komentara.

No, mnoge je zanimalo zašto je tako puno novaca bilo na stolu. Ona je pojasnila kako njen suprug radi na građevini te kako je cijeli vikend radio i zaradio 2700 dolara, prenosi 1klik.hr.

Nakon “intervencije” labradorice, ostalo joj je 300 dolara.

@kimkruk When you leave your lab alone for two hours and she manages to get to the cash on top of the table and ate about 2 grand…. Who wants her LMAO #labradorretriever #rip ♬ original sound – Kim